Te koop

Op zoek naar een tweedehands papierpers, kartonpers of balenpers? Bekijk hier onze koopjes. Alle tweedehands producten zijn technisch in orde en gereviseerd.

Broyeur universel

Universele crusher

De hoge betrouwbaarheid van de kleine RS-serie is onder meer te danken aan de massieve gietijzeren constructie en het robuuste snijsysteem. Langzame 4-assige shredders zijn ongevoelig voor valse stoffen en zeer onderhoudsarm. Dankzij de zelfinvoer heeft de shredder geen hydraulisch opduwsysteem nodig, waardoor de behoefte aan onderhoud miniem is. Het lage toerental zorgt voor een laag geluidsniveau en stof in uw bedrijf.

De machines zijn bijzonder productief dankzij hun hoge koppel in combinatie met een grote zeef en worden vaak gebruikt in ploegensysteem. Bij detectie van een onbreekbaar deel , gaat de shredder automatisch uitgeschakeld  worden om ernstige schade aan de messen te voorkomen. Bovendien is deze shredder uitgerust met een automatische omkeerbare stap om overmatige motorische belasting te voorkomen.

Het onderhoudsvrij afdichtingssysteem voorkomt dat stof en vuil de lagers en/of reductiekast binnendringd. Een centraal smeersysteem voorziet alle smeerpunten van de lagers van vet en zorgt voor een lange levensduur.

De machines kunnen ook worden uitgerust met scheidings- en transporttechnologie, op maat gemaakte trechters en onderstellen, evenals besturingsuitbreidingen. Wij bieden u een complete oplossing van een enkele partner!

Applicatiecases in RS kleine series: Mappen, Automotive interieurbekleding, Bankbiljetten, Films, Rubberafval Kartonnen dozen, Kartonnen buizen, Kunststof containers, Leer, Papier, Plastic flessen, Productieafval, Borden Schuim, Stamping Grid Waste, Bumper, Tetra Pak verpakkingen, Textiel, Transformator bobijnen, verpakkingsmaterialen.

Beschikbaar voor huur RS 40 37 kw in ‘stand-alone’ versie met mogelijkheid tot uitrusting met transportband etc.

Beschikbaar bij gelegenheid verschillende modellen RS 30, RS 40, RS 50, R

S 60, RS 100 (afhankelijk van beschikbaarheid en voorraad)

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.