Te koop

Op zoek naar een tweedehands papierpers, kartonpers of balenpers? Bekijk hier onze koopjes. Alle tweedehands producten zijn technisch in orde en gereviseerd.

Destructeur de documents

Shredder-document

Speciaal ontworpen voor kleine en grote hoeveelheden: papier, creditcards of (plastic bankkaart formaat), kartonnen dozen, diskettes en USB-sticks, cd’s en zelfs aluminium blikjes en plastic flessen. Kiezen uit 7 verschillende veiligheidsniveaus 3 en 6 klassen effectenhouders behandelde prEN / DIN 66339. Een controleglas maakt het gemakkelijk om het niveau van vuilniszakken controleren, terwijl plastic zakken gemakkelijk kunnen worden verwijderd en weggegooid met de ge├»ntegreerde wagen. Wordt geleverd met ingebouwde trolley voor eenvoudig transport en vervanging van de shredder vuilniszak. Gebruikt door de meest veeleisende beveiligingsinstellingen zoals de NAVO, de nationale bank.

Beschikbaar voor verhuur (dag / weekend / week / maand) of te koop nieuw en gebruikt)

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.