Te koop

Op zoek naar een tweedehands papierpers, kartonpers of balenpers? Bekijk hier onze koopjes. Alle tweedehands producten zijn technisch in orde en gereviseerd.

Broyeur monorotor untha

Crusher Untha LR 1400

Hout versnipperaar

Het hoge vermogen van de 1400 is het resultaat van een krachtig ontwerp met dubbele motor . De configuratie van een lange rotor, een groot schermoppervlak en een geoptimaliseerde geometrie van het snijsysteem bieden u de prestaties die u nodig hebt in uw bedrijf. Hoge prestaties betekent een betrouwbare werking van de machine; wij garanderen deze met een hele reeks hoogwaardige technologische componenten. 

Dankzij de speciale rotorpositie, stofdichte lagers, bewezen demping van de aandrijving en speciale messen is deze hout versnipperaar zeer onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur. De intelligente aandrijfregeling schakelt de motor automatisch uit in het geval van onechte stoffen. Bovendien is deze molen uitgerust met een automatische omkeerbare trede om overbelasting van de motor te voorkomen.

Voor machines in permanent gebruik is efficiënte energietechnologie bijzonder belangrijk. Daarom is de 1400 ook uitgerust met messen met een speciale mes geometrie die tijdens het snijden een lage energiebehoefte heeft. Bovendien wordt de motor automatisch uitgeschakeld als er gedurende 3 minuten geen materiaal wordt ingevoerd. Dit bespaart energie en vermindert tegelijkertijd uw bedrijfskosten.

Met randapparatuur, zoals een metalen afscheider of buisvormige magneten die we individueel aan uw behoeften kunnen aanpassen, produceert de LR1400 een hoogwaardig granulaat voor onmiddellijk gebruik in hout kachels of voor de fabricage van briketten.

Beschikbaar voor huur met of zonder generator en met of zonder afzuigsysteem.

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.